Over Ilmar

Ilmar Hotsma heeft al meer dan 30 jaar ervaring in zowel corporate als startup omgevingen, o.a. in de telecom en energiesector, nationaal en internationaal. Als een duizendpoot heeft ze veel verschillende rollen vervuld: juridisch, strategisch, business development en daarbij nauw samengewerkt met raden van bestuur en raden van commissarissen. 

Ook adviseerde zij zowel bestuurders als commissarissen over de strategische en governance uitdagingen die zich in een board kunnen voordoen. Op dit moment is zij partner in Filsa, dat investeert in en advies geeft aan startups en scale-ups. Daarnaast is zij mentor via UtrechtInc en NlGroeit.

 

VroegeFase.nl is onderdeel van Filsa b.v.

Filsa Consultancy heeft een aantal ondernemingen succesvol geadviseerd bij de herstructurering van hun balans. Daarnaast was Filsa betrokken bij de verkoop van verschillende bedrijven.

Filsa werkt op een regelmatig basis samen met andere zeer ervaren executives, business angels en venture capital firma’s.

Sinds december 2017 investeert Filsa via Filsa EAF B.V. Dit is een gemeenschappelijk onderneming van Filsa met het European Angel Fund.