JE KUNT NIET EEN BEETJE COMMISSARIS ZIJN...

ook niet bij vroegefasebedrijven...

Een waardevol handboek voor commissarissen die toezicht houden op vroegefase bedrijven

Wanneer je commissaris bent (of wordt) bij een startup of scale- up, dan is het goed om te weten met welke aspecten en wettelijke regels je rekening moet houden. Hoe handig is het dan om een boek te hebben dat juist hier specifiek op ingaat!

Deze (vroegefase)bedrijven zijn niet verplicht om een raad van commissarissen in te stellen en kennen andere uitdagingen en een andere dynamiek dan grote – beursgenoteerde – bedrijven.

In dit handboek worden de thema’s voor een commissaris bij een startup of scale-up op een toegankelijke manier beschreven, met veel voorbeelden, vragen en antwoorden, handige lijstjes en over- zichtelijke schema’s.

Juist door deze praktische opzet is dit boek ook waardevol voor commissarissen van grotere bedrijven en de aandeelhouders en bestuurders van startups en scale-ups.

Ben jij of word jij bestuurder of commissaris van een vroegefase bedrijf?


Vraag dan vrijblijvend een online advisering aan. Ik bied een transparant en billijk tarief en kan jou als ondernemer/bestuurder of toezichthouder breed en pragmatisch adviseren; dat is mijn sterke punt.